GOLD WHEY PROTEIN ISOLATE dostarcza najczystszego izolat białka serwatki, oferując ci najlepsze rezultaty.
Każda miarka zawiera 27 gramów czystego, budującego mięśnie izolat białka serwatkowego bez żadnych niechcianych dodatków typu węglowodany czy tłuszcze. Stworzyliśmy GOLD WHEY PROTEIN ISOLATE w oparciu o dwie znakomite technologie, tak byś by mógł oczekiwać najlepszych rezultatów. Aby GOLD WHEY PROTEIN ISOLATE wyprzedzał całą konkurencję zastosowaliśmy CFM - idealną formę białka serwatkowego. CFM nie tylko dostarcza organizmowi pełnego spektrum aminokwasów naturalnie występujących w białku serwatkowym. Posiada też najwyższe stężenie chroniących mięśnie i poprawiających wytrzymałość BCAA.Alanina | 4,5 g |
Arginina | 2,2 g |
Kwas asparginowy | 10,2 g |
Cystyna | 2,7 g |
Glutamina i kwas glutaminowy | 13,3 g |
Glicyna | 1,8 g |
Prolina | 5,2 g |
Seryna | 4,5 g |
Tyrozyna | 3,0 g |
Histydyna | 1,7 g |
Izoleucyna | 5,5 g |
Lizyna | 7,8 g |
Leucyna | 10,0 g |
Metionina | 2,0 g |
Fenyloalanina | 3,2 g |
Treonina | 5,8 g |
Tryptofan | 1,5 g |
Walina | 5,2 g |
Inne składniki (zależne od smaku):
Wanilia SKŁADNIKI: Mieszanka izolatów białka serwatkowego (CFM®), peptydy argininy, kompleks enzymów trawiących białko Aminogen®, laktaza (enzym trawiący laktozę), sukraloza, lecytyna sojowa (mniej niż 1% - dla ułatwienia mieszania), naturalne i sztuczne substancje smakowe (w tym chlorek sodu).
Czekolada SKŁADNIKI: Mieszanka izolatów białka serwatkowego (CFM®), peptydy argininy, kakao, kompleks enzymów trawiących białko Aminogen®, laktaza (enzym trawiący laktozę), sukraloza, lecytyna sojowa (mniej niż 1% - dla ułatwienia mieszania), naturalne i sztuczne substancje smakowe (w tym chlorek sodu i kofeinę – 3mg w 30 g). (3 mg kofeiny odpowiadają 1/20 szklanki kawy (250 ml).
Malina SKŁADNIKI: Mieszanka izolatów białka serwatkowego (CFM®), peptydy argininy, kwas jabłkowy, proszek z czerwonego buraka, kompleks enzymów trawiących białko Aminogen®, chlorek sodu, laktaza (enzym trawiący laktozę), sukraloza, lecytyna sojowa (mniej niż 1% - dla ułatwienia mieszania), naturalne i sztuczne substancje smakowe.
Truskawka SKŁADNIKI: Mieszanka izolatów białka serwatkowego (CFM®), peptydy argininy, kwas jabłkowy, proszek z czerwonego buraka, kompleks enzymów trawiących białko Aminogen®, chlorek sodu, laktaza (enzym trawiący laktozę), sukraloza, lecytyna sojowa (mniej niż 1% - dla ułatwienia mieszania), naturalne i sztuczne substancje smakowe.